Voor de assistent die op efficiënte(re) wijze wil samenwerken met de tandarts zijn er twee zeer relevante e-learning modules die hier aan zullen bijdragen.

Welke prioriteiten zijn er als je assisteert, waar moet je alert op zijn? Hoe gebruik je afzuigers en andere hulpmiddelen op een correcte wijze én plezierig voor de patiënt? Wat zijn veel voorkomende fouten en hoe kun je deze vermijden? Hoe geef je instrumentarium aan om de tandarts maximaal en op tempo te ondersteunen?

Door gebruik te maken van beeldende video opnames met duidelijke uitleg kun jij deze theoretische kennis opdoen. Ook drooghoudtechnieken per kwadrant komen zeker aan bod! Na het doorlopen van de modules kun je direct te gaan oefenen met het geleerde in de praktijk.

Je legt na de modules een toets af en na het behalen van een voldoende ontvang je een certificaat. Starten kan direct na aanmelden en in de maanden maart, april en mei krijg je 10% lentekorting van ons!

Voor meer informatie mailt u naar info@academietandartsenpraktijk.nl of neemt u contact met ons op via telefoonnummer (+ whatsapp) 033-4451854 

academie tandartsenprtaktijk 4-handig werken