Deze opleiding is geschikt voor assistenten die nog beperkt ervaring hebben als orthodontieassistent maar al wel werkzaam zijn in een orthodontie- of tandartspraktijk.

Naast de nodige theoretische achtergrond over o.a. ontwikkeling van orthodontische afwijkingen, diagnose en behandeling van de afwijkingen komen ook diverse behandelmethoden aan bod. Vanzelfsprekend ga je ook praktisch aan de slag en leer je alles over diverse inbindtechnieken, positioneren en plaatsen van brackets, het gedrag van draden monitoren en retentie. Verder is er aandacht voor digitale mondfotografie en het geven van voorlichting, uitleg en poetsinstructies tijdens een orthodontische behandeling.

De opleiding start in september en in 8 (hele) lesdagen werk je toe naar het examen in december. We houden klassen klein om iedereen persoonlijke aandacht te geven en bieden volop ruimte om te oefenen. De lessen worden verzorgd door orthodontisten en specialisten die zelf actief werkzaam zijn in een praktijk.
Er zijn nog enkele plekken vrij dus reageer snel als je wil starten in september!

Voor meer informatie klikt u op onderstaande links of neemt u contact met ons op via telefoonnummer (+ whatsapp) 033-4451854 

06 10