Op 12 november a.s. bij Academie Tandartsenpraktijk een training die geschikt is voor iedereen werkzaam in een praktijk. Op een centrale locatie in Woerden komt fotograaf Henk Buteijn een workshop verzorgen van 1 dagdeel waarin je scherpe, uniforme mondfoto’s leert maken. Mooie foto’s kunnen als communicatiemiddel gebruikt worden waarmee je een representatief visitekaartje afgeeft van jouw praktijk. Door tijdens de workshop je eigen camera mee te brengen om mee te oefenen, leer je deze nog beter kennen en bedienen. Tijdens de les wordt theorie over fotografie afgewisseld met actief zelf fotograferen en oefenen met je medecursisten.

Aan bod komen o.a.; de houding van fotograaf en positie van de patiënt, intra- en extra orale foto’s, beeldbewerking en digitaal vastleggen van casuïstiek. Na afloop krijg je een documentatiemap met protocollen en tips mee. De setting is informeel en de groep blijft  klein zodat er veel praktisch geoefend kan worden. Meer informatie of inschrijven kan via onderstaande link.

Voor meer informatie klikt u op onderstaande link of neemt u contact met ons op via telefoonnummer (+ whatsapp) 033-4451854 

mondfotografie training - academie tandartsenpraktijk