Samenwerking

Academie Tandartsenpraktijk werkt samen met Dentallect. Dentallect heeft e-Learning ontwikkeld en heeft dat samengebracht in een praktijkeducatiesysteem. Het is ontwikkeld voor scholing in en rond de tandartspraktijk. Wij zetten deze modules in in ons klassikaal onderwijs.

MBO4 opleiding tandartsassistent

Dentallect heeft erkenning gekregen van het Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap officieel om de mbo-4 opleiding Tandartsassistent aan te bieden. (zie persbericht). Trots zijn we, op het feit dat wij deze opleiding samen met Dentallect aan.

In het persbericht staat onder meer over de MBO4 opleiding:

MBO4 opleiding tandartsassistent Dentallect

Unieke opleidingen:

Het studieprogramma bestaat uit een unieke mix van klassikaal onderwijs, video e-learning en webinars. De video’s zijn doelgericht en zeer beeldend. Het onderwijsprogramma is al geruime tijd in gebruik, geëvalueerd door de ruim 2000 cursisten en daarmee sterk doorontwikkeld. Door deze mix kan de tandartsassistent in spe veelal studeren op tijden die uitkomen en is reistijd sterk beperkt en kunnen de lessen zo vaak herhaald worden als nodig.

Cursisten zijn vrijwel direct inzetbaar in de praktijk, het opleidingsprogramma is gebalanceerd en zeer toegankelijk. De BBL opleiding 2 jaar, echter het kan sneller!

2 varMBO4 opleiding tandartsassistentianten: BBL en 3e leerweg
De beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Hierbij moet de cursist naast de opleiding ook in een praktijk werkzaam zijn om vaardigheden op te doen en kennis te kunnen toepassen. Deze omleiding duurt 2 jaar en kent urenverplichtingen.
Naast de BBL-opleiding biedt Dentallect ook de 3e leerweg aan. Dit is een nieuwe wettelijke mogelijkheid om een erkend diploma te halen in minder contacturen en leerjaren dan in de beroepsbegeleidende leerweg. Tijdens een intake wordt bepaald of deze opleidingsvorm daadwerkelijk past.

Alle details over de opleiding zijn te vinden op de website van de opleiding zelf www.dentalmbo.nl

Direct meer weten? Schrijf je in voor de Live webinar op 16 januari as. (start 19:30u)