academie medewerkers debbie opleidingsmanager

Mijn naam is Debbie (50) en ik werk als Opleidingsmanager bij Academie Tandartsenpraktijk. Onze hoofdtaak is opleidingen verzorgen voor assisterenden in de tandheelkunde. Als piepkuiken van 20 jaar ben ik gaan werken als tandartsassistent en ik vond het vanaf de eerste minuut fantastisch! Omdat ik merk dat er al jaren een tekort is aan nieuwe assistenten probeer ik meer inzicht te geven in het vak en haar veelzijdigheid en studenten met praktijken in contact te brengen. Voor mij is de cirkel rond als onze studenten een kwalitatieve opleiding afronden en een leuke werkplek vinden.
Ook ikzelf vind veelzijdigheid belangrijk. En-en past beter bij mij dan of-of. Ik wil mij zo breed mogelijk inzetten en kan multitasken als de beste.

Veel tijd steek ik in persoonlijk contact met ‘mijn’ studenten van de basis Tandartsassistent opleiding en Basis orthodontie. Dit zijn allen personen die voor het eerst kennismaken met het vak en soms na lange tijd weer aan een studie beginnen. Ik help ze met een studieplanning, informeer hun stagebedrijven/werkgevers, leg iets met gemak 100x uit (want engelengeduld), spoor aan, luister en adviseer. Ik ben zo trots als een pauw wanneer een student een mijlpaal met mij deelt, het geeft aan dat we een oprechte relatie hebben. Ook al is dat vaak van tijdelijke aard.

Mijn en-en mentaliteit leidt er soms toe dat ik ’s-nachts wakker schiet omdat er plots een idee opkomt waar ik ‘iets mee moet’. Ik sta altijd aan.

Nieuwe dingen schrijf ik gelijk op, uitwerken komt later. Ik heb inmiddels door leeftijd de wijsheid dat niet alle goede ideeën van mijzelf moeten zijn. Ik sta altijd open om te luisteren naar tips van anderen. Voor mij is het belangrijk dat het aansluit bij onze doelgroep en dat zowel studenten als docenten er plezier aan beleven. Dat gaat soms best ver; ik leg klassen behoorlijk in de watten als ze op onze locatie in Woerden zijn. We proberen een feestje te maken van iedere les!

Ik ben vrolijk van aard, maak graag contact en help waar mogelijk. Als je twijfelt of een studie (en baan) als assistent bij jou past, bespreken we dat. Ik geef je eerlijk advies en verkoop geen onzin. Als je de gouden tip hebt voor een nieuwe training, ontwikkelen we deze!

Wil je leuke dingen met me delen of aan me vragen? Stuur een whatsapp bericht naar 033-46112935 of e-mail naar d.jansen@academietandartsenpraktijk.nl

Voor de minder leuke dingen, moet je bij mijn collega zijn 😉

Meer informatie over studeren bij Academie Tandartsenpraktijk? Stuur ons een bericht met je vraag. Liever telefonisch contact of via whatsapp? Bel of stuur een bericht naar: 033-4451854