academie interview - Gerard

Gerard, vertel eens iets over jezelf.

Ik woon in Den Haag samen met mijn vrouw Charlotte en 2 kinderen Eva (10) en Martijn (9). Mijn geboortejaar is 1978, een pracht jaar! Ik ben woonachtig in Den Haag sinds mijn studententijd.
Tijd voor hobby’s heb ik mijzelf de afgelopen jaren weinig gegund. Als ik over tijd voor mijzelf mag beschikken dan ben ik het liefst op het water te vinden. In zeilboot of sloep waar we genieten van Hollands water en landschap. Een goed boek moet het liefst in no time gelezen worden. Qua eigen sport activiteit mag ik me iets meer ontwikkelen maar roeien, rugby en wielrennen hebben mijn voorkeur.
Het gezinsleven is voor mij erg belangrijk, het goed hebben thuis is voor mij een voorwaarde. Machtig vind ik het om de kinderen te zien opgroeien en zichzelf ontplooien. Mijn vrouw heeft haar passie aan het ziekenhuis gegeven, als verpleegkundige is zij werkzaam op een intensive zorg afdeling.

Wat is jouw rol bij de Academie

Het is voor mij niet zo belangrijk om te vertellen wat ik doe. Meer aandacht zou ik willen vestigen op die zaken die we met elkaar voor elkaar krijgen. Met een team van toppers zorgen we ervoor dat cursisten en studenten deelnemen aan onze trainingen, workshops en opleidingen. Ik ben elke keer weer trots als alles goed is verlopen. We doen het met elkaar!

Waarvoor staat de Academie in jouw optiek

De Academie staat voor kwalitatieve opleidingen en zal zich blijvend inzetten om aansluiting te houden met betrekking tot behoeften van assistenten en de praktijk. Tijdens onze opleidingen is altijd sprake van verbinding tussen theorie en werkzaamheden in de praktijk. Verbinding neemt sowieso een belangrijke plek in; we gaan graag nieuwe samenwerkingen aan waardoor we op meerdere vlakken en breed een positieve bijdrage kunnen leveren binnen de tandheelkundige branche.

Welke tandheelkundige kennis en ervaring breng je in bij de Academie

Na mijn studie ben ik gaan werken bij een bedrijf dat werkstoelen ontwikkelt en produceert onder andere voor de tandheelkundige branche. Daarna heb ik 8 jaar bij de firma 3M gewerkt. Hier was ik actief binnen de afdeling orthodontie. Vanaf 2015 ben ik mij volledig gaan richten op onderwijs bij Academie Tandartsenpraktijk.

Wat is belangrijk voor je, een visie, een doel om naar toe te werken

Verbinding in alle opzichten. Elkaar steunen, verder helpen, versterken en innovatief zijn. 

Waar ligt jouw focus; praktijkhouders, studenten of beiden?

Ik hoop dat we voor iedereen een open cultuur kunnen uitstralen. We zijn goed benaderbaar en streven naar een open en toegankelijke sfeer. De deur staat open voor iedereen!

Jij stelt jouw agenda beschikbaar om zelf afspraken met jou in te plannen. Wat voor soort afspraken zijn dat en voor wie? 

Voor alle vragen over opleidingen, mogelijkheden en samenwerkingen. Maar ook voor goede ideeën!
Iedere tandarts of potentieel student kan een afspraak in mijn agenda maken.

Heb je nog iets leuks om te delen met de lezers?

Ik ben trots op onze nieuwste ontwikkeling waar we een uniek en nieuw traject hebben gelanceerd van werving, plaatsing, begeleiding en opleiden van nieuwe assistenten in de branche. Plan een afspraak in mijn agenda en ik vertel je er met plezier meer over!

Meer informatie over studeren bij Academie Tandartsenpraktijk? Bekijk hieronder het aanbod voor de tandartsassistent of stuur ons een bericht met je vraag. Liever telefonisch contact of via whatsapp? Bel of stuur een bericht naar: 033-4451854