Je wilt graag de opleiding tandartsassistent volgen, welke mogelijkheden zijn er?

Het werk in een tandartspraktijk spreekt je aan; werken met mensen van alle leeftijden. In de mondzorg, hectiek maar ook kalmte, ondersteunend maar ook zelfstandig. Vergeet ook niet de enorme behoefte aan goed opgeleide tandartsassistenten op de arbeidsmarkt. Hoe ga je deze carrière vormgeven, waar en hoe start je? En is het echt wel zo leuk als het lijkt?

Begin bij het begin: “Basis Start Tandartspraktijk”. Wij bieden iedereen de kans om zonder kosten kennis te maken met de Start. Geen verborgen kleine lettertjes. Je maakt kennis met de online lesstof. Na deze kennismaking plannen we een contactmoment in en bespreken we wat jouw mogelijkheden zijn.

Voor meer informatie klikt u op onderstaande links of neemt u contact met ons op via telefoonnummer (+ whatsapp) 033-4451854 

Het is nu mogelijk om direct zélf een voorlichtingsgesprek in te plannen met een van onze opleidingsadviseurs.

We hebben onze digitale agenda beschikbaar gesteld. Je kunt zélf een dag en tijdstip bepalen. Het voorlichtingsgesprek (30 minuten) kan plaatsvinden op locatie bij ons, per telefoon of middels ZOOM (video-bellen). KLIK HIER om direct een afspraak in te plannen.

Academie Tandartsenpraktijk / opleiding tandartsassistent / zelf een afspraak inplannen