academie tandartsenprtaktijk 4-handig werken

tandje klein 1

Voor de assistent die op efficiënte(re) wijze wil samenwerken met de tandarts zijn er twee relevante modules die hier zeker aan zullen bijdragen.

1. Prioriteiten en gouden regels bij afzuigergebruik en 2. omgang met instrumenten bij 4-handig werken.

Welke prioriteiten zijn er als je assisteert, waar moet je alert op zijn? Hoe gebruik je afzuigers en andere hulpmiddelen op een correcte wijze én plezierig voor de patiënt? Wat zijn veel voorkomende fouten en hoe kun je deze vermijden? Hoe geef je instrumentarium aan om de tandarts maximaal en op tempo te ondersteunen?
Door gebruik te maken van beeldende video opnames met duidelijke uitleg kun jij deze theoretische kennis opdoen op een moment waarop het jou uitkomt.

academie tandartsenprtaktijk 4-handig werken

Details

Tandartsassistenten die 4-handig willen (gaan) werken en de fijne kneepjes van het assisteren willen leren.

Er is geen toelatingseis voor de modules. Ze zijn minder geschikt voor een startende tandartsassistent. Enig ervaring in een tandartspraktijk maakt de studie relevanter. Het verdient aanbeveling om na doorlopen van de modules direct te gaan oefenen met het geleerde.

Per persoon kan de cursus gevolgd worden, indien gewenst kan in overleg een additionele cursus in de praktijk plaatsvinden.

De kosten per deelnemer bedragen €225,= per persoon. Vrijgesteld van B.T.W.

Starten kan op iedere moment en direct na inschrijving.