Academie Tandartsenpraktijk - Basis Orthodontieassistent

Basis Orthodontie assistent

Opgeleid in 7 maanden

Ben jij toe aan heel andere job? Ben jij proactief en een doorzetter, die graag met de fijne motoriek werkt? Laat je dan omscholen tot orthodontieassistent. Volg daarvoor bij Academie Tandartspraktijk de opleiding Basis Orthodontieassistent. Ook dé opleiding als je al werkt in een orthodontiepraktijk, maar daar nog niet voor bent opgeleid. Je leert alles over de basis van tandheelkunde en orthodontie in het bijzonder.

Praktische & heldere opleiding

  • Directe koppeling met de praktijk: We ondersteunen de praktijk systematisch door de opleidingsactiviteiten direct te koppelen aan de werkzaamheden in de praktijk.
  • Praktijklessen: Een helder programma met klassikale praktijklessen in ons goed uitgeruste praktijklokaal, met 4 behandelstoelen.
  • Persoonlijke aandacht: Je werkt in kleine groepen met veel individuele begeleiding.
  • Voordelen van e-learning: Je leert via e-learning met interactieve video’s en toetsen en hebt een directe aansluiting naar een mbo4-opleiding tandartsassistent. Je wordt systematisch opgeleid en hebt als voordeel dat je eenvoudig lesvideo’s en toetsen kunt herhalen. Daarnaast kun je in je eigen tijd studeren en voorbereid naar de les komen.

Een leer- en werkplek voor jou

Werk jij nog niet in een orthodontiepraktijk? Wij beschikken over een groot netwerk en begeleiden je bij het vinden van een geschikte leerwerkplek.

Opleiding Orthodontieassistent

Mocht je al enige tijd werkzaam zijn in een orthodontiepraktijk en al beschikken over de nodige kennis en ervaring, dan willen we je attenderen op onze gevorderde opleiding orthodontieassistent.

De opleiding start in:

Je kunt de opleiding op ieder gewenst moment starten.

Inschrijven voor een opleiding:

De opleiding tot Basis orthodontie assistent is geschikt voor m/v met affiniteit voor orthodontie die nog geen relevante vooropleiding hebben binnen de tandheelkunde.
Ook tandartsassistenten zonder orthodontie ervaring kunnen deelnemen.

Er is geen minimum of maximum aantal deelnemers vereist. Je kunt op ieder gewenst moment starten.

Kosten per deelnemer: € 2495,- (vrijgesteld van btw)

Academie tandartsenpraktijk - basis orthodontieassistent