Project omschrijving

Front- en backoffice medewerker in de tandheelkundige praktijk

Als frontoffice en backoffice medewerker in de tandheelkundige praktijk functioneer je zowel voor als achter de schermen als duizendpoot. Naast persoonlijk contact met patiënten, help je de tandarts met alle mogelijke administratie in de praktijk.

Jij bent vakkundig onderlegd, hebt communicatietrainingen doorlopen en hebt een goed beeld van jouw eigen gedrag en functioneren op een centrale plaats in de praktijk.

De werkzaamheden aan de receptie staan tijdens de opleiding vanzelfsprekend centraal. Tandheelkundige basiskennis en kennis over de gezondheidszorg in Nederland kan niet ontbreken. Tot slot besteden we veel aandacht aan het toepassen van verschillende communicatiestrategieën.

Spreken deze thema’s je aan, dan zijn we op zoek naar jou!! Een team van ervaren (praktijk)docenten staat voor je klaar.

Doelgroep en voorwaarden

Er zijn geen specifieke instroom criteria voor de opleiding frontoffice en backoffice medewerker in de tandheelkundige praktijk. De opleiding richt zich op de (startende) frontoffice en backoffice medewerker.

Details

Inschrijven voor een opleiding:

  Er zijn geen specifieke instroom criteria. De opleiding richt zich op de (startende) front- en backoffice medewerker in de tandheelkundige praktijk.

  De groepsgrootte is maximaal tien deelnemers.

  De kosten per deelnemer bedragen €1495,= per persoon. (0% BTW)

  Deel bericht:

  Leerdoel

  Na afloop van de opleiding heb je onder meer kennis van:

  • Receptiewerkzaamheden in de tandheelkundige praktijk
  • Professionele beroepshouding en vuistregels voor de receptionist in de tandheelkunde
  • Motiverende gesprekken met patiënten
  • Administratie in de tandheelkundige praktijk
  • Relevantie wet- & regelgeving

  Programma-indeling

  Gedurende jouw opleiding van 4 maanden bieden wij jou:

  • de beschikking over een pakket relevante e-learning modules
  • 5 klassikale bijeenkomsten
  • oefeningen in kleine groepen
  • een persoonlijk begeleider

  Tussen de opleidingsbijeenkomsten maak je verschillende opdrachten.

  Syllabus

  Op het leerplatform zijn digitale boeken beschikbaar. Docenten kunnen gebruik maken van diverse artikelen, deze worden tijdens de opleiding uitgereikt. Indien beschikbaar, raden we aan je het volgende boek aan te schaffen: Receptiewerk in de tandheelkunde (Auteur: S.A. El Boushy M.C.D. Labrujere, ISBN: 9789083050102)

  Examen

  Tijdens de laatste bijeenkomst werk je aan een intervisie opdracht. Deze wordt samen met jouw reflectieverslag beoordeeld. Als je gedurende jouw opleiding alle bijeenkomsten hebt bijgewoond en jouw opdrachten voldoende hebt afgerond, ontvang je het certificaat “Front- en backoffice medewerker in de tandheelkundige praktijk”.

  Studiebelasting van de opleiding

  • 5 klassikale lessen
  • 35 tot 45uur thuisstudie

  Locatie:

  Opleidingslocatie te Woerden, start mei 2021:

  Inschrijven voor een opleiding:

   [printfriendly]