preventie wpcf 99x99 e1487864256212

prevCursus Gebitsreiniging

Deze cursus is bedoeld voor orthodontie- of tandartsassistent, die onder andere op verantwoorde wijze tandsteen in het onderfront willen gaan verwijderen. Tijdens de cursus werk je met handinstrumenten (H6/H7) en oefenen we met ultrasoon tandsteen verwijderen. Andere hoofdonderwerpen zijn: Polijsten, fluorideren en composietresten verwijderen.
De opleiding bestaat naast 4 praktijklessen uit een uitgebreid e-Learning lespakket. De opleiding wordt afgesloten met een praktijktoets. De theorie wordt getoetst middels de eLearning. Als je voor de beide onderdelen geslaagd, krijg je het certificaat.

Kleine groepen
De opleiding wordt in kleine groepen gegeven, zo is er veel individuele aandacht voor de deelnemer.

Doelgroep en voorwaarden
Orthodontie- & Tandartsassistenten met werkervaring als stoelassistent en die opdracht krijgen van de tandarts of orthodontist om zelfstandig tandsteen of brackets te verwijderen. Er zijn geen andere specifieke voorwaarden voor toelating toegelaten tot deze cursus.

Deze cursus leidt niet tot registratie bij het Register Preventieassistent. Na deze cursus is het mogelijk om versneld in te stromen in de opleiding preventieassistent, die wel tot registratie leidt.

Details

Tandarts- en Orthodontieassistenten met werkervaring als stoelassistent.

Inschrijving kan per persoon. Groepsgrootte is maximaal 8 personen.

De kosten per deelnemer bedragen €795,= per persoon.
De cursus kan ook individueel geboekt worden, hiervoor geldt een toeslag.

Klassikale opleidingen: start in januari & start in september.
In de eigen praktijk: direct te plannen!