tandje klein 1Op zeer heldere en prettige wijze weet kaakchirurg B. van Minnen ons een goed overzicht te geven over de diagnostiek algemene pathologie, ontstekingen, aandoeningen aan het mondslijm, afwijkingen van de tong, de speekselklieren en het kaakbot. Daarnaast komen afwijkingen van gebitselementen, pathologie van het kaakgewricht en tumoren aan bod. Deze module geeft een uitstekend overzicht van essentiële onderwerpen rondom pathologie en kaakchirurgie.

Gezien alle veranderingen die zich voordoen in de gezondheidszorg is het van belang dat personeelsleden in de praktijk voldoende basiskennis hebben op dit gebied. Deze module geeft een stevig basisfundament van waaruit verantwoord gehandeld kan worden.

 

Details

Deze module is geschikt voor mondhygiënisten die hun kennis willen opfrissen en voor tandartsassistenten die met kaakchirurgie te maken hebben of een mbo-4 opleiding volgen.

Er is geen toelatingseis voor deze module. Om deze module te kunnen volgen is enige voorkennis vereist.

Per persoon kan de cursus gevolgd worden, indien gewenst kan in overleg een additionele cursus in de praktijk plaatsvinden.

 

De kosten per deelnemer bedragen €145,= per persoon. Vrijgesteld van B.T.W.

 

De cursus kan per cursist gestart worden, op elk gewenst moment. De cursus is 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar. De cursus dient binnen 3 maanden afgerond te zijn.