tandje klein 1Op zeer heldere en prettige wijze weet kaakchirurg B. van Minnen onze kennis op peil te brengen aangaande essentiële onderwerpen binnen de kaakchirurgie. In eerste instantie worden de werkplek en de opleiding van de kaakchirurg kort besproken. Daarna wordt ingegaan op de organisatie van het ziekenhuis en de wijze waarop het best verwezen kan worden. Hierna komen diverse belangrijke onderwerpen aan bod waaronder de verstandskies, nervusrelatie, antrumperforaties, apexresectie, cysten, nabehandeling en complicaties. Dit is slechts een fractie van de onderwerpen die in deze module behandeld worden.

Gezien alle veranderingen die zich voordoen in de gezondheidszorg is het van belang dat personeelsleden in de praktijk voldoende basiskennis hebben. Deze module geeft een stevig basisfundament van waaruit verantwoord gehandeld kan worden.

 

Details

De module is bedoeld voor:

mondhygiënisten die hun kennis willen opfrissen en tandartsassistenten die met kaakchirurgie te maken hebben of een mbo-4 opleiding volgen.

Er is geen toelatingseis voor deze module. Om deze module te kunnen volgen is enige voorkennis vereist.

Per persoon kan de cursus gevolgd worden, indien gewenst kan in overleg een additionele cursus in de praktijk plaatsvinden.

 

De kosten per deelnemer bedragen €145,= per persoon.

 

De cursus kan per cursist gestart worden, op elk gewenst moment. De cursus is 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar. De cursus dient binnen 3 maanden afgerond te zijn.