photo 1024x1024 e1487852882134

DIGITALE MONDFOTOGRAFIE – DUIDELIJK & COMPLEET

Werk jij in een tandheelkundige praktijk en krijg je de vraag of je ook digitale mondfoto’s wil gaan maken bij patiënten? Misschien ook heb je zelf wel interesse in mondfotografie, want het is een leuke aanvulling op je werkzaamheden. Goede mondfoto’s geven namelijk een mooie documentatie voor jouw praktijk, de patiënt, de verwijzer of een collega. Voordat je dat gaat doen, is het verstandig om eerst een workshop Digitale Mondfotografie te volgen. Daarvoor kun je bij Academie Tandartsenpraktijk terecht. Deelnemers aan de workshop digitale mondfotografie zijn: tandartsen, assistenten of andere medewerkers in de praktijk met patiëntgebonden taken.

Theorie & oefenen

In de workshop start je met de basistheorie over fotografie (camera, belichting, etc.). Daarna leer je meer over fotografie in de tandartspraktijk (portret- & mondfotografie), om vervolgens praktisch in de groep aan de slag te gaan met het oefenen van foto’s maken bij de stoel. Welke foto’s kun je allemaal maken en hoe is de houding van de fotograaf en patiënt? We oefenen in het maken van zowel portretfoto’s als mondfoto’s. Na afloop krijg je een documentatiemap met protocollen en tips en kun je vol vertrouwen zelfstandig goede foto’s nemen en beoordelen op correctheid.

Tip: vanaf 6 deelnemers kan de workshop mondfotografie ook in de eigen praktijk plaatsvinden.

Inschrijven voor een opleiding:

Tevens mogelijk: in de eigen praktijk. Deze zal dus op elke gewenst moment kunnen plaatsvinden.

De cursus is geschikt voor: Alle tandheelkundige professionals zoals assistentes, tandartsen, tandarts specialisten, technici en andere professionals. Er is geen instap kennis vereist. Liefst geen compact-systeemcamera.

De groepsgrootte is minimaal 5, maximaal 10 personen. De duur van de cursus is 1 dagdeel.

Vanaf € 225,= per persoon, vrijgesteld van B.T.W. Inschrijven kan per personen.
Tevens mogelijk: Cursus in de eigen praktijk