Functioneren & verzuim

Je bent praktijkmanager in een tandartspraktijk en bent opzoek naar meer achtergrond.

DC Management (dhr. Roberto Lamsberg) en Academie Tandartsenpraktijk bieden je de training ‘Praktijkmanagement – Doelen stellen in de mondzorgpraktijk’ aan.

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers in de praktijk doen wat je zegt?
Roberto: “Ik kan je verklappen dat het maar 20% met gezag te maken heeft en 50% met het stellen van doelen. De resterende 30% heeft te maken met de intrinsieke motivatie waarmee medewerkers aan doelen werken. Het is belangrijk om doelen op twee niveaus aan te bieden”.

Dit onderwerp wordt door Roberto behandeld tijdens de training op 9 juli a.s. in samenwerking met Academie Tandartsenpraktijk te Woerden.

Academie Tandartsenpraktijk - Roberto Lamsberg

Praktijkmanagement – o.a. Doelen stellen

Inschrijven voor een opleiding:

  De training is geschikt voor praktijkmanagers en praktijkhouders binnen mondzorgpraktijken. Het ervaringsniveau is niet relevant omdat de lesstof en de ingebrachte casussen vanuit elk niveau benaderd kan worden.

  Het aantal deelnemers is vastgesteld op 9 personen om in een kleine setting en op gepaste afstand te kunnen leren.

  Per deelnemer € 225,- vrijgesteld van btw.

  Functioneren & verzuim

  Leerdoelen voor de cursus ‘Praktijkmanagement – Doelen stellen’

  Tijdens deze training leer je hoe je doelen op twee niveaus stelt; op praktijkniveau en op het niveau van de medewerkers.
  Je leert hoe je de medewerker zover krijgt dat deze vanuit zichzelf in actie komt en aan de gestelde doelen werkt.
  Je krijgt voorbeelden hoe je ervoor kunt zorgen dat een medewerker gedurende de héle dag 100% inzet toont en niet alleen op de momenten waarop jij langsloopt.

  In een mondzorgpraktijk behoort kennis over bovenstaande thematiek tot de kern van het werk als praktijkmanager. In de training ‘Praktijkmanagement – Doelen stellen’ wordt dit behandeld.

   

  Programma  ‘Praktijkmanagement – Doelen stellen’

  De training vindt plaats op:
  vrijdag 9 juli 2021
  van 13.30-16.30 uur
  Locatie: Academie Tandartsenpraktijk te Woerden

  Docent

  Roberto Lamsberg is een ervaren interim-praktijkmanager binnen de mondzorg. Hij heeft diverse opleidingen afgerond, waaronder een MBA studie.

  Voordat hij de mondzorg betrad, is Roberto als manager werkzaam geweest binnen de thuis- en verpleeghuiszorg. Hierdoor heeft hij een minder conventionele kijk op het managen binnen de mondzorg en kan vernieuwende inzichten bieden. Zijn theoretische kennis en zijn managementervaring deelt hij graag via Social Media en door het verzorgen van cursussen en workshops.

  Studiebelasting – cursus ‘Praktijkmanagement – Doelen stellen’

  • Eén bijeenkomst van een dagdeel (middag)

  Naslagwerk

  Na de bijeenkomst wordt de presentatie met aanvullende video’s beschikbaar gesteld waardoor aantekeningen maken tijdens de bijeenkomst niet nodig is. U kunt hierdoor actief deelnemen en maximaal rendement uit de cursus halen.

  Locatie & startdata – Cursus ‘Praktijkmanagement – doelen stellen’

  Locatie: ‘Academie Tandartsenprakrijk’ te Woerden

  Inschrijven voor een opleiding:

   [printfriendly]