Functioneren & verzuim

Je bent praktijkmanager in een tandartspraktijk en bent opzoek naar meer achtergrond.

DC Management (dhr. Roberto Lamsberg) en Academie Tandartsenpraktijk, bieden u de cursus  “Praktijkmanagement – Functioneren & verzuim” aan.

In het meest gunstige geval komt iedereen op tijd, werkt hard, zelfstandig én met plezier, is nooit ziek, een visitekaartje voor de praktijk en tevreden over de hoogte van het salaris. Als dat in jouw praktijk het geval is; hulde! En leg ons uit hoe je dat voor elkaar hebt gekregen.
De realiteit is meestal anders.
Een medewerker meldt zich ziek, hoe reageert het team daarop? Weet iedereen wat er van hem/haar verwacht wordt of verwachten ze dat jij in actie komt en gebeurt er tot die tijd niets. Ben jij goed geïnformeerd met betrekking tot de Wet Verbetering Poortwachter?

En bij onvoldoende functioneren? Grijp je direct in, laat je het op zijn beloop? Wat documenteer je, wat juist niet. Kan jij jouw medewerker begeleiden met een verbetertraject?

In een mondzorgpraktijk behoren de antwoorden op de bovenstaande vragen tot de kern van jouw werk als praktijkmanager. In de training ‘Praktijkmanagement – Functioneren & verzuim’ worden belangrijke vraagstukken rondom verzuim en functioneren behandeld.

In de cursus ‘Praktijkmanagement – Functioneren & verzuim’ worden de volgende programmaonderdelen behandeld:

 • omgaan met acute ziekmeldingen en langdurige uitval;
 • jouw verplichtingen m.b.t. de Wet Verbetering Poortwachter;
 • het voeren van functioneringsgesprekken en documentatie hiervan;
 • Arbeidsovereenkomsten en inrichten van personeelsdossiers;

Wat bieden we jou?

 • Een dagdeel vol praktische kennis over verzuim en functioneren binnen een mondzorgpraktijk.
 • Interactie en delen van ervaringen met mede cursisten
 • Een kleine setting en een mooie locatie om Corona-proof te blijven

Wat verwachten we van jou?

 • Het enige dat er van jou verwacht wordt, is jouw aanwezigheid. Als je je actief wenst op te stellen, wordt dat op prijs gesteld. Als je er liever voor kiest om vooral de lesstof tot je te nemen zónder te interacteren, dan is dat ook OK.

Praktijkmanagement – o.a. Functioneren & verzuim

Inschrijven voor een opleiding:

  De cursus ‘Praktijkmanagement – Functioneren & verzuim’ is geschikt voor praktijkmanagers en praktijkhouders binnen mondzorgpraktijken. Het ervaringsniveau is niet relevant omdat de lesstof en de ingebrachte casussen vanuit elk niveau benaderd kan worden.

  Het maximaal aantal deelnemers is 20.

  Uitgaande van 20 deelnemers:

  € 395,- (0% btw)

  Functioneren & verzuim