conversation wpcf 99x99 e14877575016852017 02 22 16h41 02Professionele beroepshouding

Een professioneel beroepshouding blijft het visitekaartje van de praktijk en het fundament van een goede en prettige praktijkvoering. Op een boeiende en enthousiaste wijze weet Marjo Riebergen ons bij te brengen wat een professionele beroepshouding is. Door haar rijke verleden en de ervaring met het opleiden van assistenten weet zij deze modules met veel praktijkvoorbeelden tot leven te brengen zodat deze essentiële informatie gemakkelijk beklijft. Deze module is een must-do voor alle medewerkers binnen de tandartspraktijk.

Module Werkbegeleiding:

Regelmatig krijgen we in de praktijk met nieuwe medewerkers te maken. Soms betreft het een stagiaire, soms een nieuwe medewerker. In alle situaties wil men graag een veilig en verantwoord inwerktraject met een goed opleidingsrendement.

Hoe men dit goed organiseert en hoe men tot voorspelbare resultaten komt, leert men in deze module.

Module “Werken aan je ontwikkeling:

In deze compacte mini-module wordt uiteengezet hoe je effectief aan je ontwikkeling kunt werken. Besproken wordt een methode om te inventariseren waar hiaten zitten. Hoe je effectief met doelen kunt werken en hoe je je resultaten goed kunt evalueren.

Dit pakket bestaat uit totaal drie modulen. Hier zullen waarschijnlijk in de toekomst nog een aantal micro-modulen aan toegevoegd worden.

Details

Tandartsassistenten, receptionisten, officemanagers en andere medewerkers in de tandartspraktijk. Er is geen toelatingseis voor deze module.

Per persoon kan de cursus gevolgd worden, indien gewenst kan in overleg een additionele cursus in de praktijk plaatsvinden.

De kosten per deelnemer bedragen €125,= per persoon. Vrijgesteld van B.T.W.

De cursus kan per cursist gestart worden, op elk gewenst moment. De cursus is 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar. De cursus dient binnen 3 maanden afgerond te zijn.