main wpcf 99x99 e1488149192884

Dit pakket voorziet in relevante en noodzakelijke tandheelkundige kennis, zodat receptionisten in de tandartspraktijk zelfstandig kunnen functioneren. Voor assistenten vormt dit pakket tevens de basis voor de theoretische kennis. Het pakket is ook geschikt voor office managers. De modules in het pakket zijn ook te gebruiken om de kennis van de cursisten op peil te brengen.

Het pakket bestaat uit in totaal 11 modules, die elk uit meerdere hoofdstukken bestaan. Enkele onderwerpen:

 • Anatomie, Pathologie
 • Preventie en preventieve maatregelen2017 03 21 09h58 21
 • Periodiek onderzoek en röntgenologie
 • Chirurgische tandheelkunde
 • Restauraties van plastisch materiaal
 • Endodontie, Kroon- en brugwerk
 • Spoedgevallen, triage en agendabeheer

Doelgroep en voorwaarden

De cursus is bedoeld voor enerzijds medewerkers die nieuw zijn binnen de tandheelkunde en opgeleid worden tot tandartsassistent, receptionist of office manager. Anderzijds is de cursus geschikt voor tandartsassistenten die reeds werkzaam zijn en hun kennis willen opfrissen of op peil willen brengen ten aanzien van de geboden onderwerpen.

Er zijn geen speciale voorwaarden voor deelname. Het pakket maakt deel uit van de MBO4 opleiding Tandartsassistent van Dentallect.

Details

Direct starten na aanschaf van het pakket. Het e-learningplatform is 24/7 bereikbaar.

Inschrijven voor een opleiding:

  De cursus is bedoeld voor:

  1. medewerkers die nieuw zijn binnen de tandheelkunde en (intern) opgeleid worden tot tandartsassistent, receptionist of office manager.
  2. tandartsassistenten die reeds werkzaam zijn en hun kennis willen opfrissen of op peil willen brengen ten aanzien van de geboden onderwerpen.

  Ad 1. Voor de receptioniste in de tandartspraktijk leveren deze modulen meer dan voldoende kennis op om goed te functioneren. Naast deze modulen zal men de receptionist moeten voorzien van een goede taakomschrijving.

  Ad 2. Deze lessen maken onderdeel uit van de opleiding tot tandartsassistent. Om tot een volwaardige opleiding te komen zal men naast deze modules ook praktijkgerichte scholing moeten ontvangen.

  Per persoon kan de cursus gevolgd worden.

  De kosten per deelnemer bedragen €595,= per persoon. (Vrijgesteld van btw)

  Deel bericht: