conversation wpcf 99x99 e1487757501685

2017 02 22 11h58 19Voorlichting:

De gehele dag lichten we in de praktijk patiënten voor. Het is van belang dat de tandartsassistent en de receptionist een groot gedeelte van deze voorlichting kunnen geven. Het is prettig als zij voldoende voorlichtingsvaardigheden hebben en voorlichtingsprotocollen voldoende beheersen. De module theorie gaat in op de wijze waarop goede voorlichting gegeven wordt en hoe voorlichtingsvaardigheden ontwikkeld kunnen worden.

In de module praktijk wordt het geven van voorlichting in de praktijk besproken en gedemonstreerd. Wat zijn hierbij kritische aandachtspunten en wat gaat er nu vaak mis bij het voorlichten? Hiernaast komen ook nieuwe onderwerpen aan de orde, zoals de plakregistratie en de voedingsanamnese. Dit is slechts een greep uit de onderwerpen die aan bod komen.

Dit pakket bestaat uit onderstaande twee modulen: Voorlichting theorie & Voorlichting praktijk.

Details

Tandartsassistenten, receptionisten, officemanagers en andere medewerkers in de tandartspraktijk. Er is geen toelatingseis voor deze module.

Per persoon kan de cursus gevolgd worden.
Indien gewenst kan in overleg een additionele cursus in de praktijk plaatsvinden. Bijvoorbeeld op het gebied van motiverend interviewen.

De kosten per deelnemer bedragen €125,= per persoon. Vrijgesteld van B.T.W.

De cursus kan per cursist gestart worden, op elk gewenst moment. De cursus is 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar. De cursus dient binnen 3 maanden afgerond te zijn.