Conform de herziene KNMT-richtlijn tandheelkundige radiologie dienen tandartsen & orthodontisten na het behalen van het diploma stralingsbescherming niveau 5A/M voor tandartsen en orthodontisten (voorheen 5a/m) elke 5 jaar minimaal 4 uur bij-/ nascholing te volgen.

Wij hebben de onderwerpen die aan de orde komen zorgvuldig samengesteld in samenspraak met algemeen practici zodat u aan het eind van deze cursus niet alleen up-to-date bent en verder kunt aangaande dit onderwerp maar ook veel praktische tips heeft waarop u moet letten. Dit laatste in het bijzonder in samenhang met inspecties. Wij hebben Relinde Croezen bereid gevonden u hierin te ondersteunen. Relinde is een stralingsdeskundige niveau 3 en heeft daarnaast ervaring in het geven van onderwijs.

logo KRT

Inhoud van de cursus:

De cursus sluit volledig aan bij het nieuwe Besluit basisveiligheidsnormen stralingsbescherming en de herziene KNMT-richtlijn tandheelkundige radiologie. Belangrijke thema’s tijdens de cursus zijn: Veranderingen op het gebied van wetgeving en bewustwording betreft het veilig werken omgang met straling.

De cursus is door KRT erkend met 4punten.
Workshop details

Data

donderdag 1 juli 2021
donderdag 8 juli 2021

certificaat na deelname aan beide webinars


Tijdstip

online webinar:
19:00 – 21:00

Locatie

Online webinar (2 delen)

deel 1 – 1 juli 2021

deel 2 – 8 juli 2021

Doelgroep

Tandartsen & Orthodontisten

Kosten

€ 225,- per persoon
Docent

Relinde Croesen

Docent Stralingsdeskundigheid | Radiation Experts

Relinde

[printfriendly]