Een zeer compleet pakket aan e-learnings dat uitermate geschikt is voor assistenten die starten in een tandartspraktijk en/of als omloop assistent werkzaam zijn.

In de e-learnings wordt duidelijk hoe uitgebreid het werkveld van de sterilisatie assistent is en hoeveel verschillende aspecten er zijn. In steeds meer praktijken worden deze werkzaamheden door een assistent uitgevoerd voor wie dit de kerntaak is. Kennis over dit onderwerp helpt jou verder in je werk.

Uiteraard is veilig en schoon werken cruciaal en staat daarom ook centraal.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Basisstart Tandartspraktijk (o.a. anatomie, pathologie, instrumenten, apparatuur)
  • Infectiepreventie
  • Sterilisatie assistent in de tandartspraktijk
  • Infectie- en ziekteleer
  • Praktijklessen (d.m.v. klinische video’s) voor assistenten

Studiebelasting:

De studiebelasting is afhankelijk van het kennis- en opleidingsniveau van de deelnemer. De totale studietijd zal ongeveer 16 tot 24 uur bedragen.

Afronding:

Aan het einde van iedere module wordt een toets gemaakt. Na het succesvol afleggen van de toetsen komen de certificaten beschikbaar. Toetsen kunnen herhaald worden totdat de deelnemer tenminste een 70% score behaald heeft. Het systeem bestaat uit grote vragenbanken waaruit de toetsen volgens toets matrijzen samengesteld worden.

Doelgroep:

(startende) tandartsassistenten en omloop assistenten.

Kosten:

€795.- vrij van btw

Startmoment:

Direct na inschrijving

Direct starten?

Bel of Mail ons om direct aan te vangen met de cursus. Plan je liever eerst een afspraak voor meer informatie? Klik dan op de link hieronder. Je kan dan zelf in onze agenda een moment kiezen.

academie zelf een afspraak inplannen in onze agenda
Academie tandartsenpraktijk - sterilisatieassistent