Wisten wij natuurlijk allang!

Wij horen immers dagelijks ‘er zijn geen nieuwe tandartsassistenten meer te vinden’. Normaal houden we er niet van om in hokjes te plaatsen maar als het UWV het doet; prima. De tandartsassistent past in de categorie gespecialiseerd vakmanschap op middelbaar beroepsniveau. Klopt helemaal en wij snappen niet waarom niet iedereen staat te trappelen om dit mooie vak te betreden.

De mogelijkheden zijn legio en je wordt met open armen ontvangen. Nou ja, bij wijze van spreken dan. Iedere praktijk met een vacature juicht als jij je komt melden en is benieuwd naar je verhaal. Ben je al in contact met het UWV, bespreek dan eens of dit een passend beroep voor jou kan zijn. Ook als je nog geen enkele relevante opleiding hebt genoten, alles is te leren. Bijkomend voordeel is dat een opleiding bij Academie Tandartsenpraktijk nu ook door het UWV gefinancierd kan worden! Ga in gesprek om deze mogelijkheid te bespreken.

We roepen tevens werkgevers op om open te staan voor de onervaren assistent maar mét een bak motivatie. Dagelijks melden zich nieuwe kandidaten bij ons die graag willen starten in een praktijk maar niet passen in het vacature profiel; “Gezocht, ervaren tandartsassistent”. Een gemiste kans om deze kandidaten niet uit te nodigen voor een kennismaking.

Dus; ben jij geïnteresseerd in het vak of werkgever en op zoek naar een gemotiveerde kandidaat, wij brengen jullie graag met elkaar in contact. Je kunt zelf een afspraak inplannen voor meer informatie door de QR code te scannen waarna je zelf een geschikte datum met tijdstip kiest.

Voor meer informatie klikt u op onderstaande links of neemt u contact met ons op via telefoonnummer (+ whatsapp) 033-4451854 

Klik op de QR code hieronder en plan zelf een afspraak in onze agenda.

academie zelf een afspraak inplannen in onze agenda
academie tandartsenpraktijk - nieuwe trainingen voor de tandartsassistent febr 22