Omdat wij dagelijks horen: ‘er zijn geen nieuwe tandartsassistenten meer te vinden’  

hebben wij een nieuw spoor uitgezet. Twee reeds bestaande bedrijven bundelen hun expertise en combineren netwerken om de branche van nieuwe assistenten te voorzien. Via meerdere kanalen worden er gemotiveerde kandidaten gezocht die opgeleid willen worden tot tandartsassistent. Met deze kandidaten wordt een intakegesprek gevoerd en de opleidingsmogelijkheden besproken. De volgende stap is een introductie bij een praktijk.  Als de introductie positief verloopt, kan de praktijk de deelnemer een overeenkomst aanbieden en de opleiding bij Academie Tandartsenpraktijk direct van start. Uiteraard is de deelnemer, nu student, werkzaam in uw praktijk en niet alleen meekijkend aanwezig.

Wie zijn wij

Wij zijn MORE Dental en Academie Tandartsenpraktijk. Een klein team met meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van opleidingen, recruitment, management en organiseren van dentaal gerelateerde evenementen. MORE Dental en Academie Tandartsenpraktijk beschikken over een zeer groot netwerk van tandartspraktijken waardoor we kandidaten een baangarantie kunnen bieden. Als een kandidaat in uw praktijk gaat werken, houden wij contact middels korte lijnen. Uw praktijk wordt bezocht en er is iedere maand telefonisch contact.

Academie - MORE Dental

Gedurende de opleiding heeft de student toegang tot een online platform. Afhankelijk van het studieadvies én de opleidingswensen van de praktijk wordt er een individueel plan op maat gemaakt.
De lessen worden op het platform aangeboden en vragen om zelfstandigheid in leren en discipline. Om de student bij te staan, is er tweewekelijks een 1 op 1 contactmoment om de voortgang te bespreken. Deze begeleiding zal veelomvattend zijn; vakinhoudelijk, adviserend, motiverend en coachend maar altijd gericht op het behalen van het diploma/certificaat op een efficiënte wijze. Studieresultaten en adviezen ten aanzien van werkzaamheden worden vanzelfsprekend met u gedeeld.

Kom in contact
U maakt een afspraak voor een persoonlijk contact met Gerard Bakker. Tijdens deze kennismaking  kunt u aanvullend geïnformeerd worden en een gewenst profiel, startdatum en beschikbare uren bespreken. U kunt het contactmoment zelf inplannen door de QR code te scannen waarna u zelf een geschikte datum met tijdstip kiest.

Academie - MORE Dental