Inschrijven

Voorlichtingsbijeenkomst

donderdagavond 12 oktober 2017, 19:30u – 21:00u
Je bent van harte welkom op onze voorlichtingsbijeenkomst. We lichten je graag voor over onze opleing.
Locatie: Delft, Adriaan Pauwstraat 84.

Inschrijven
Inschrijven

Voorlichtings Live Webinar

maandag 18 september 2017, 19:30u – 20:15u
Wil je meer weten over de MBO4 opleiding tandartsassistent? Of, wil je tandartsassistent worden, meldt je dan gerust aan.
Locatie: Thuis via de computer

Inschrijven

In samenwerking met Dentallect biedt Academie Tandartsenpraktijk een wettelijk erkende BBL MBO4 opleiding aan.

In de tandheelkundige branche stijgt de vraag naar goed opgeleid personeel.

KNMT schrijft o.a. in haar standpunt het volgende: “Aantoonbaar opleidingsniveau van de tandartsassistent draagt bij aan het kwaliteitsniveau van de mondzorg in de tandartspraktijk en daarmee aan het bevorderen van de kwaliteit van de mondzorg in Nederland in het algemeen. Het MBO-diploma Tandartsassistent wordt gezien als het minimale opleidingsniveau van de tandartsassistent, waarmee zij aantoonbaar bekwaam is.”

Meer informatie over de MBO4 opleiding staat op de website www.academietandartsenpraktijk.nl/mbo4.

Ben je al werkzaam in de tandartsenpraktijk en wil je je MBO4 diploma halen? Of, wil je tandartsassistent worden, meldt je dan aan om voorgelicht te worden over de opleidingsmogelijkheden.

Ik wil voorlichting krijgen
Naar MBO4 website
Brochure MBO4

Unieke opleidingen:

Het studieprogramma bestaat uit een unieke mix van klassikaal onderwijs, video e-learning en webinars. De video’s zijn doelgericht en zeer beeldend. Het onderwijsprogramma is al geruime tijd in gebruik, geëvalueerd door de ruim 2000 cursisten en daarmee sterk doorontwikkeld. Door deze mix kan de tandartsassistent in spe veelal studeren op tijden die uitkomen en is reistijd sterk beperkt en kunnen de lessen zo vaak herhaald worden als nodig.

Cursisten zijn vrijwel direct inzetbaar in de praktijk, het opleidingsprogramma is gebalanceerd en zeer toegankelijk. De BBL opleiding 2 jaar, echter het kan sneller!

2 varMBO4 opleiding tandartsassistentianten: BBL en 3e leerweg
De beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Hierbij moet de cursist naast de opleiding ook in een praktijk werkzaam zijn om vaardigheden op te doen en kennis te kunnen toepassen. Deze omleiding duurt 2 jaar en kent urenverplichtingen.
Naast de BBL-opleiding biedt Dentallect ook de 3e leerweg aan. Dit is een nieuwe wettelijke mogelijkheid om een erkend diploma te halen in minder contacturen en leerjaren dan in de beroepsbegeleidende leerweg. Tijdens een intake wordt bepaald of deze opleidingsvorm daadwerkelijk past.