Dit is hét moment om te kiezen voor een afwisselende baan in een mondzorgpraktijk.

Als baliemedewerker ben je zowel voor als achter de schermen een duizendpoot. Naast persoonlijk contact met patiënten help je de praktijk met alle mogelijke administratie. Op 10 maart a.s. start een korte en krachtige opleiding van 3 maanden.

Werk jij op dit moment nog ergens anders en wil je je laten omscholen dan kunnen wij jou ondersteunen door je voor te stellen bij een tandartspraktijk die op zoek is naar balie assistentie. Een opleiding en tegelijk werken dus!

De werkzaamheden aan de balie staan tijdens de opleiding vanzelfsprekend centraal maar je krijgt ook een degelijk basis over tandheelkunde mee.
Wat mag je verwachten? Online theoretische zelfstudie gecombineerd met 5 klassikale bijeenkomsten en persoonlijke begeleiding. Relevante vakken en opdrachten zoals; Nederlands, communicatie, begrotingen maken, hospitality, een praktijk-presentatie geven, intervisie opdracht, verslaglegging van vergaderingen enzovoort. De klassikale lessen zijn op donderdagen en op locatie bij Academie Tandartsenpraktijk te Woerden.

Voor meer informatie bel of whatsapp je naar 033-4451854  of je stuurt een e-mail naar info@academietandartsenpraktijk.nl

academie tandartsenpraktijk - baliemedewerker