student aan tafelHeeft u ooit onderwijs via eLearning gevolgd?

Ervaar zelf hoe u studeert met ons eLearning leerplatform. Academie Tandartsenpraktijk biedt u de mogelijkheid om een aantal modules kosteloos te volgen. Deze module volgt u via eLearning. Na het succesvol afronden ontvangt u uw certificaat.

Alle modules zijn gemaakt door professionals in de praktijk, alle docenten zijn dus werkzaam in de praktijk. De lessen zijn bedoeld voor al het personeel dat in een praktijk werkzaam is of wil zijn. Dit maakt dat de lessen uitermate praktisch en “to the point” zijn. Alle overbodige informatie is weggelaten, de essentie dringt zo snel door tot de cursist.

Maar ook: Zaken die niet in standaard opleidingstrajecten zitten, maar wel essentieel zijn voor het goed functioneren van de personeelsleden, komen bij de eLearning module juist wel aan bod.

Zelf ervaren?

Een aantal pijlers:

  1. Leren is leuk! Door te leren houden we onze kennis op peil.
  2. Meer kennis geeft je zelfvertrouwen, bovendien gaan we professioneler werken.
  3. E-Learning is 24 uur per dag beschikbaar, 7 dagen per week. Dus op tijden dat het jou uitkomt!
  4. De lesstof kan onbeperkt worden herhaald. Leren kan dus in je eigen tempo.
  5. De presentaties zijn doorgaans beeldender en beter gestructureerd dan bij klassikaal onderwijs.
Zelf ervaren?

Academie Tandartsenpraktijk gebruikt de e-Learning modules ook bij de klassikale opleidingen. Op die manier is er meer ruimte voor het oefenen van de praktische vaardigheden. Kijk op de website voor een volledig opleidingsaanbod.

Introductie Infectiepreventie

Introductie Endodontie

Introductie Basis Theorie

Inschrijven om te ervaren